- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Cu 1 milion de conturi, jocul eRepublik intra in Top 100 cele mai promitatoare proiecte

15 Jan, 11:27 • emanuel.ceciu
Jocul online eRepublik, dezvoltat in Romania, a fost inclus in Top 100 "cele mai fierbinti" si promitatoare proiecte online din lume, de catre agentia de media americana AlwaysOn.
Cu 1 milion de conturi, jocul eRepublik intra in Top 100 cele mai promitatoare proiecte

Acest loc vine si pe fondul crearii contului cu numarul 1 milion in cadrul jocului autohton.

Compania eRepublik Labs a fost fondata in 2007. AGF Private Equity este cel mai mare investitor in companie, cu 2,75 milioane de euro alocati pana in prezent.

„Pe data de 28 decembrie 2009, la circa un an de la lansarea versiunii publice a jocului, am primit jucatorul cu numarul 1 milion. Multi ne-au spus la inceput ca eRepublik nu are cum sa atraga mai mult de 250.000 de conturi”, a declarat Alexis Bonte, cofondator al jocului, alaturi de romanul George Lemnaru, actual COO.

Dintre cei 1 milion de jucatori inregistrati (conturile anulate nu au fost luate in calcul), 320.000 de jucatori acceseaza in mod regulat jocul, iar circa 50% dintre acestia zilnic.

Bonte a aratat ca doar circa 30% din joc este finalizat, neincluzand inca multe dintre optiunile ce urmeaza a fi lansate in viitor. Echipa eRepublik este formata din 45 de oameni din Romania, Spania, Anglia si Irlanda.