NEW MEDIA

Cum sa scapi de prietenii junk de pe Facebook

31 martie 2014, ora 14:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
facebook.jpg
Daca tii neaparat sa iei Facebook-ul in serios, unul din lucrurile pe care poti sa le faci cel mai greu e sa-ti triezi, din timp in timp, lista de prieteni, renuntand la conturile dezactivate, inactive sau ciudate cu care te-ai procopsit.

Trebuie sa pornesti de la pagina de Friends (butonul de sub cover sau facebook.com/numecont/friends), unde obtii listarea in care cele mai frecvente interactiuni apar cel mai sus. In dreapta, sus, gasesti un box de cautare. Acolo m-am apucat sa caut intaiáliterele putin folosite in alfabetul autohton ľ q, w, y si asa mai departe. Am obtinut cateva conturi de o forma ciudata la fiecare dintre ele. Au urmat combinatiile venite tot din limbi straine, gen ôckö, ôllö sau ôszö, pentru care am mai gasit cateva conturi-nonsens, scrie Iulian Comanescu pe blogul sau.

Unfriend-ul se da direct de pe lista obtinuta dupa unul din criteriile de cautare de mai sus. Etapa a doua a fost un pic mai laborioasa, fiindca a trebuit sa ma gandesc la cuvintele care ar putea sa apara cel mai des in conturi ôjunkö. La capitolul generalitati, am mai gasit vreo doua de ôsrlö, iar de departe, cuvantul cel mai productiv in logica unfriend-ului a fost ôromaniaö, care mi-a listat cateva zeci de conturi. N-aveam nevoie decat de vreo doua. Cu ôromanö am mai scapat de cateva junk-uri din paradigma, iar ôagenö(tie) si ôimobö(iliarů), probabil valabile pentru conturile tuturor, mi-au mai procurat vreo duzina de clienti, explica analistul media.

Citeste siáLike din Bangladesh si conturi false. Cat de eficienta mai este o campanie Facebook?


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 16:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter