NEW MEDIA

Dragoș Stanca: Publicul nu respinge publicitatea, în general, ci publicitatea prost făcută

03 martie 2016, ora 15:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dragos.jpg
Site-urile care respectă standardele IAB au procente de utilizare a adblockerelor de sub 7%, spune Dragoș Stanca, șeful Thinkdigital România.

IAB a publicat joi un studiu cu privire la utilizarea adblockerelor în România.  

Conform studiului, cei 13,9% care utilizează deja un ad-blocker sunt convinși că îl vor păstra, iar dintre cei care au auzit că există ad-blockere un procent semnificativ de 18% intenționează să activeze un astfel de program foarte curând.  

Intenția de utilizare în viitor a unor programe de tip adblock este foarte ridicată: 96% dintre cei care au instalat un program de acest tip spun că vor continua să îl folosească.De asemenea, gradul de toleranță pentru orice fel de reclamă intruzivă este extrem de scăzut, însă cele mai "tolerate" formate sunt cele de tip in-stream video (16% acceptă) și retargeting (12,6% acceptă).  

"Cred că avem datoria să fim onești cu publicul sătul de reclame intruzive, cu clienții care își investesc încrederea și banii în campanii pe care le vor eficiente (nu doar din punct de vedere cantitativ) și să acționăm, cu toții, ca atare. N-o să închei, dramatic, cu 'până nu e prea târziu'. Că, încă, nu e. Pentru că publicul nu respinge publicitatea, în general. Ci publicitatea prost făcută", spune Stanca pe blogul sau.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter