NEW MEDIA

Emag preia Fashion Days

30 aprilie 2015, ora 11:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Iulian Stanciu_Director_General eMAG.jpg
Emag, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie detinuta de Naspers.

"Este un moment important in dezvoltarea Emag. Ne dorim ca impreuna sa ne dezvoltam mai repede in regiune", spune Iulian Stanciu, actionar si director general Emag.

De aceasta tranzactie vor beneficia ambele companii: Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea Emag, iar Emag va beneficia de expertiza in fashion, parteneriate strategice si baza de clienti a Fashion Days.

Biroul central al Fashion Days va fi mutat la Bucuresti.  In ultimii 14 ani, Emag s-a plasat in pozitia de lider constant al pietei de comert electronic.

Fashion Days este cea mai mare destinatie de shopping online din Romania si Europa de Est, parte a grupului Naspers.

Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le ofera zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internationale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 13:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter