NEW MEDIA

Facebook si-a propus sa devina "centrul activitatilor" pe Internet

22 aprilie 2010, ora 12:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mark-Zuckerberg.jpgmedie.jpg
La conferinta F8 care a avut loc in San Francisco, Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai populare retele de socializare din lume, a prezentat o serie de produse prin intermediul carora utilizatorii Facebook si prietenii lor sa devina "centrul web-ului", potrivit BBC News.
Cea mai importanta noutate este lansarea unui protocol ce le permite utilizatorilor Facebook sa marcheze continutul care le place de pe site-uri, prin intermediul butonului "Like". Astfel, un utilizator va putea comunica in acest mod cu prietenii din reteaua sa, cu conditia de a fi logat pe Facebook. Butonul "Like" va fi amplasat pe site-urile partenere Facebook.

Astfel prietenii din reteaua fiecarui utilizator vor fi la curent cu experienta online a acestuia, in conditiile in care se vor putea marca cu "Like" fotografii, stiri, haine sau muzica.

Facebook estimeaza ca va genera 1 miliard de "Likes" in 24 de ore.Informatiile vor fi apoi stocate de Facebook, in acelasi mod in care acum sunt inregistrate conexiunile dintre oameni. In acelasi timp, site-urile partenere Facebook vor putea sa utilizeze preferintele pentru a-si croi o experienta online mai personalizata.

Facebook are peste 400 de milioane de utilizatori active, un utilizator are in medie 130 de prieteni, iar 70% sunt din afara Statelor Unite.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 12 August 2022, 00:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter