- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Fusu, Neogen: Nu cred ca fondul Tiger are in plan un exit de pe pietele din regiune

30 Jul, 17:09 • emanuel.ceciu
Tiger Global Management, fondul de investitii ce activeaza si pe piata din Romania, a vandut recent cele 15 procente detinute in portalul media rusesc Mail.ru, conform unor informatii publicate pe blogul lui Orlando Nicoara.
Fusu, Neogen: Nu cred ca fondul Tiger are in plan un exit de pe pietele din regiune

Desi acest lucru ar putea semnifica o posibila iesire de pe piata din Rusia sau, per total, din tarile emergente din regiune, Calin Fusu, actionar Neogen, unde Tiger are actiuni, considera ca fondul de investitii nu are astfel de planuri.

„Cred ca miscarea Tiger din Rusia este una strategica, nu consider ca vor iesi de pe acea piata. Mai au in regiune actiuni la alte companii, practic, ei ‘plimba banii dintr-un buzunar in altul'”, a declarat Calin Fusu pentru DailyBusiness.ro.

Acesta nu a putut preciza unde vor fi reinvestiti cei 15% din Mail.ru, companie a carei valoare este estimata la 1,5 – 2 mld. euro.

In ceea ce priveste o potentiala vanzare a actiunilor detinute de Tiger in Romania, Fusu nu a spus decat ca „pe noi nu ne-a sunat nimeni, sa ne anunte ceva”. Pe de alta parte, cu privire la posibile oportunitati de extindere a portofoliului Tiger in Romania, directorul executiv al Neogen a declarat ca „sunt de parere ca in Romania Tiger nu prea are ce sa mai cumpere”.

Tiger Global Management detine in Romania pachete minoritare de actiuni la Neogen si la eJobs.

Resurse suplimentare: Investitiile Tiger de pe piata autohtona

– Blog-ul lui Orlando Nicoara – Tiger iese din Mail.ru