- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

GspTV.ro si-a propus 80% productii proprii, cu investitie de 20.000 euro

12 Feb, 13:59 • Redactia DailyBusiness
Proiectul multimedia al publicatiei Gazeta Sporturilor, GspTV.ro, va atrage anul acesta o investitie de circa 20.000 de euro pentru extinderea ponderii productiei proprii pana la 70%-80% inainte de inceperea Campionatului European de Fotbal din vara, a declarat pentru DailyBusiness Cristi Roman, redactorul sef al proiectului.
GspTV.ro si-a propus 80% productii proprii, cu investitie de 20.000 euro

„Productia proprie am inceput-o recent, la inceputul anului, si am reusit sa realizam 50% din materialele difuzate acum pe canal, in timp ce 40% din clipurile difuzate sunt produse de Antena 1, iar restul de 10% sunt luate de pe diferite canale, precum Youtube”, a spus Roman.

In prezent, pentru GspTV.ro lucreaza 4 angajati, atat pe partea tehnica cat si redactionala, dar echipa se va dezvolta pana la sfarsitul anului, cand va avea cel putin 10 angajati, conform lui Roman.

„Deocamdata lucram doar cu o camera video, si pregatim investitii de cel putin 20.000 de euro intr-un studio de editare, camere video, si alta aparatura tehnica. Astfel vom reusi ca pana in vara, odata cu inceperea Campionatului European de Fotbal din Elvetia si Austria in jur de 70% -80% din materialele difuzate de Gazeta TV sa fie produse de noi”, a continuat acesta.

Gazeta Sporturilor este liderul de vanzari la categoria ziare sportive. Media lunara de vanzari pe aparitie a fost de peste 71.000 de exemplare in primele trei trimestre din 2007.