NEW MEDIA

Imagoo.ro a fost absorbit de Bloombiz.ro

22 martie 2007, ora 17:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
imagoo2006-medie.jpg
Portalul de imagine si cultura publicitara Imagoo.ro a fost inglobat in portalul comunitatii de afaceri Bloombiz.ro, sub denumirea de Bloombiz.ro 2.0, din cauza traficului mic al Imagoo.ro, au anuntat oficialii Vodanet, publisherul celor doua site-uri.
Imagoo era un site de nisa, cu trafic foarte redus comparativ cu alte site-uri din retea, a explicat pentru DailyBusiness Marius Pahomi, business developpment manager Vodanet Media. "Spatiile media au fost folosite in principal pentru evenimentele de marketing si publicitate pe care le-am sustinut".

Cu toate acestea, explica managerul, brandul Imagoo nu a disparut de pe piata, el urmand "sa adauge un plus de valoare" portalului de afaceri Bloombiz.ro, pentru ca va oferi mai multe informatii din domeniul media si publicitate.

Site-ul Imagoo, achizitionat anul trecut de Vodanet, a fost lansat initial in 2003 iar in anul urmator a fost lansata si revista pe hartie, desfiintata ulterior.Bloombiz.ro, prezent pe piata online de sase ani, a fost relansata la inceputul acestui an ca un generator si un agregator de stiri de business.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 Martie 2021, 14:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter