NEW MEDIA

Internet pe TV de la Google: Compania ar putea anunta noul proiect luna aceasta

03 mai 2010, ora 12:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Google ar putea lansa, in luna mai, un software pentru televizoare bazat pe sistemul de operare Android, pentru ca utilizatorii sa poata vizualiza pe televizor continutul de pe Internet, scrie The Wall Street Journal.
Tehnologia, conceputa pentru set-top box-uri, televizoare si alte dispozitive, a atras interesul partenerilor Google, printre care Sony Corp, Intel Corp si Logitech International, care vor oferi produse si aplicatii adiacente.

Google ar putea oferi mai multe detalii despre noua tehnologie la o conferinta ce se va desfasura in San Francisco pe 19-20 mai, unde vor fi prezenti peste 3.000 de dezvoltatori.

O persoana familiarizata cu subiectul a spus ca Google ar putea decide insa sa amane lansarea, pana cand tehnologia va fi mai dezvoltata. In cadrul conferintei anuale, Google prezinta in mod traditional o gama de tehnologii de interes pentru dezvoltatori.Pentru realizarea proiectului, intitulat Google TV, se vor folosi cip-urile Intel si o tastatura care functioneaza ca o telecomanda, dezvoltata de compania elvetiana Logitech.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter