NEW MEDIA

Jumatate dintre utilizatori ar putea renunta la Facebook pentru Google+

26 iulie 2011, ora 16:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
google-plus-vs-facebook.jpg
Aproximativ jumatate dintre utilizatorii Facebook ar putea parasi reteaua sociala pentru noul proiect Google+, potrivit unui sondaj realizat de PCMag.com.

Dintre cei 6.237 de utilizatori care au raspuns la studiul PCMag, 50% au declarat ca le place Google+ si intentioneaza sa paraseasca Facebook. 21% dintre votanti au raspuns ca sunt nehotarati, avand in vedere ca Google+ este o platforma noua, iar 12% au declarat ce nu au putut, inca, sa se inscrie pe noua retea.

Numai 7% dintre respondenti au declarat ca nu intentioneaza sa paraseasca Facebook, intrucat nici o alta retea nu o poate inlocui. Totodata, 11% dintre utilizatori s-au declarat, in general, impotriva retelelor sociale.

In ciuda rezultatelor sondajului, articolul PCMag remarca faptul ca este putin probabil sa asistam, in perioada urmatoare, la un exod semnificativ al celor 750 de milioane de membrii Facebook. Totusi, sondajul releva o problema semnificativa: oamenii sunt din ce in ce mai enervati de Facebook.Pe de alta parte, Google+ a fost lansat pe piata de mai putin de o luna, iar succesul pe care il va avea este incert. Totusi, se estimeaza ca reteaua are, in prezent, aproximativ 18 milioane de utilizatori.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 18:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter