- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Magazinul online Ghelir.ro intra sub administrarea Kelion Online Management

16 Mar, 17:29 • mihaela.tudorancea
Site-ul Ghelir.ro, magazin online care vinde un produs pe zi, detinut de Dragos Manac, va fi administrat, in urma unui parteneriat, de compania Kelion Online Management, care mai coordoneaza si activitatea site-urilor marketonline.ro, mediadot.ro si azerty.ro.
Magazinul online Ghelir.ro intra sub administrarea Kelion Online Management

Parteneriatul cu Kelion Online Management nu presupune si o schimbare de actionariat a Ghelir.ro, site-ul ramanand in proprietatea lui Dragos Manac, conform acestuia.

„De ceva vreme sunt in discutii pentru o colaborare sau vanzare a Ghelir.ro. Am realizat un parteneriat cu Kelion Online Management, acestia urmand sa se ocupe de operarea site-ului. Ei se vor ocupa mai bine de administrarea site-ului ghelir.ro, fiind mai priceputi pe partea de retail si de logistica. Eu ma voi ocupa in continuare de conceptul site-ului si de partea de promovare. Avem, bineinteles, un sistem de impartire a veniturilor, pe care insa nu pot sa-l fac public”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Dragos Manac.

Mugur Frunzetti, care controleaza compania Kelion impreuna cu Catalin Mihailescu, a detaliat parteneriatul. „In curand vom introduce si plata doar cu cardul, ceva in genul amazon.com. Voi putea astfel sa vand multe produse la preturi reduse fara a fi acuzat de practici neconcurentiale. Totodata, am relansat sistemul de afiliere pentru parteneri, crescand comisioanele acordate de la 1% la 3% si, fata de alte sisteme de afiliere din online, noi platim suma lunara oricat ar fi de mica, fara a se strange un minim greu de atins”, a declarat Mugur Frunzetti.

Activitatea Ghelir.ro nu va fi inglobata sau amestecata cu cea a altor initiative comerciale ale Kelion sau ale tertilor, ramanand un business separat, se precizeaza pe blogul lui Dragos Manac.