- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Magda Zander a parasit agentia online Boom: \”Am mai multe oferte\”

08 Oct, 13:58 • emanuel.ceciu
Magda Zander, directorul de vanzari al regiei de publicitate online Boom, parte a NCH, a plecat din cadrul companiei, ea declarand pentru DailyBusiness.ro ca a primit mai multe oferte din partea mai multor agentii de publicitate, fara sa nominalizeze insa destinatia sa.
Magda Zander a parasit agentia online Boom: \Am mai multe oferte\

„Am plecat de la Boom, considerand ca este un pas in fata in cariera mea. Si acum un an primeam oferte de lucru la alte companii, insa pe atunci le-am refuzat. Lucrurile se schimba insa rapid in aceasta industrie si acum am acceptat sa plec”, a spus Zander.

Orlando Nicoara, directorul executiv al regiei MPInteractiv, a scris pe blog-ul personal ca Magda Zander pleaca la trustul de presa Intact care in prezent se vinde prin Boom. Daca acest lucru s-ar intampla, este posibil ca Intact sa vanda singur publicitate pe site-urile proprii printre care se numara GSP.ro, Jurnalul.ro sau Sfin.ro.

„Nu pot inca preciza la ce agentie voi merge. Oricum, daca e sa iau in seama zvonurile, ar fi trebuit acum o saptamana sa fiu la AdEvolution. Ba chiar la Neogen, deci n-as crede tot ce scrie pe Internet”, a comentat Magda Zander.

Impreuna cu Magda Zander, de la Boom vor mai pleca si Gabriel Boaca, care a mai lucrat la Arbomedia, si Maria Cocris, care a activat si in cadrul Sanoma si Hotnews, conform lui Nicoara.

Contactat de DailyBusiness.ro, Augustin Roman, director executiv GSP.ro, nu a facut niciun comentariu pe acest subiect.

Oficialii Boom au declarat pentru DailyBusiness.ro ca, in ciuda plecarii Magdei Zander, totul este sub control.

„La noi, toate lucrurile sunt calculate”, a declarat Valentin Oeru, director executiv al Boom, fara sa ofere alte amanunte.