- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Magda Zander, ex-Intact Interactive: Nu am vrut sa incalc niste principii de business pe care le respect de cand lucrez in bransa

28 Sep, 21:10 • mihaela.tudorancea
La Intact Interactive, divizia de new media a trustului Intact, exista un conflict de interese care afecteaza site-urile din afara trustului, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care Magdalena Zander, directorul executiv al agentiei, a decis sa paraseasca compania, a spus aceasta pentru DailyBusiness.ro.
Magda Zander, ex-Intact Interactive: Nu am vrut sa incalc niste principii de business pe care le respect de cand lucrez in bransa

Zander a adaugat ca, verbal, se intelesese anterior cu directorul Sorin Danilescu, in legatura cu demisia sa.

„Decizia de a parasi compania a fost luata inainte de aparitia zvonurilor pe bloguri. Am luat aceasta decizie din cauza ca se vroia sa incalc niste principii de business pe care am incercat sa le respect inca de cand am inceput sa lucrez in aceasta bransa. La Intact Interactive exista un conflict de interese care afecteaza site-urile din afara grupului, lucru pe care l-am semnalat in nenumarate randuri. Da, mi-ar face placere sa lucrez in continuare cu Intact Interactive, am pus mult suflet in acest proiect, insa acum imi este imposibil sa raman”, a declarat Magdalena Zander.

Ea nu a dat detalii despre viitoarea destinatie profesionala.

Sorin Danilescu a confirmat in cursul zilei de luni informatiile despre demiterea echipei de vanzari a Intact Interactive, formata din Magdalena Zander si Gabriel Boaca, anuntata la inceputul acestei luni pe blogul lui Dragos Stanca.

Contactat de DailyBusiness.ro, in urma declaratiilor Magdalenei Zander, Sorin Danilescu a repetat faptul ca este vorba de o demitere si nu de o demisie, motivele fiind precizate in cursul zilei de astazi.

Sorin Danilescu, fost director de dezvoltare al GSP.ro, l-a inlocuit la inceputul lunii august pe Bogdan Gavrila in pozitia de director general al diviziei de online a grupului Intact. Gavrila a devenit senior advisor new media in cadrul Intact.

Magdalena Zander a parasit in octombrie anul trecut pozitia de director de vanzari in cadrul agentiei Boom pentru cea de director executiv al la Intact Interactive.