- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Media inscrierilor zilnice pe Trafic.ro a scazut usor dupa introducerea taxei de 10 euro/an

29 Jan, 09:27 • mihaela.tudorancea
In cele cateva zile de la introducerea taxei de 10 euro/an pentru site-urile nou inscrise, serviciul Trafic.ro a inregistrat 448 de noi cereri de inscriere, media zilnica fiind in usoara scadere.
Media inscrierilor zilnice pe Trafic.ro a scazut usor dupa introducerea taxei de 10 euro/an

„Media zilnica a inscrierilor, in intervalul 23 ianuarie, cand s-a introdus taxa anuala de membru si pana pe 28 ianuarie, ora 10:00, este de 90 de site-uri. Inainte de 23 ianuarie, media de noi utilizatori inscrisi pe trafic.ro zilnic era de 114”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihai Alexandru Serea, project manager trafic.ro.

Reprezentantii trafic.ro estimasera anterior o medie de 500 de site-uri inscrise lunar odata cu introducerea taxei anuale de membru de 10 euro.

Totodata, doar aproximativ 10% din site-urile nou inscrise in aceste zile sunt bloguri si site-uri personale, cea mai mare parte a restului de 90% apartinand unor proprietari de afaceri de mici dimensiuni.

Principalul concurent al trafic.ro pe piata locala de monitorizare a traficului si audientei pe Internet este SATI, lansat de catre BRAT (Biroul de Audit al Tirajelor).

Mai multe pe aceasta tema:
Trafic.ro renunta la gratuitate si solicita o taxa de 10 euro per site inscris
Ce schimbari vor fi pe piata de monitorizare a traficului pe Internet in 2009