NEW MEDIA

Mihai Fanache si Razvan Exarhu lanseaza SmallArmy

07 iulie 2011, ora 13:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mihai Fanache
Mihai Fanache
Mihai Fanache, managing director al Mediacafe, compania care reprezinta vanzarile Yahoo in Romania si jurnalistul Razvan Exarhu lanseaza proiectul SmallArmy care se va ocupa cu construirea de strategii de comunicare, monitorizare si evaluare a prezentei online, mai ales in social media.

De asemenea, SmallArmy va realiza si traininguri, studii si analize pe subiecte ca Facebook for Business, Twitter for Business sau Social Media Sales.

Business-ul va aloca resurse atat pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate retelelor sociale cat si de media buying, management si optimizare a campaniilor pe Facebook.

SmallArmy va aduce pe piata locala noi solutii de planificare, cercetare si optimizare a investitiilor in retelele sociale, avand ca parteneri companii precum Salesforce.com."Businessul a devenit social, canalele de distributie a informatiei au devenit mai complexe si totodata mai simple si accesibile ca niciodata. Toate aceste transformari solicita companiilor noi structuri ce pot sustine si evalua in timp real impactul retelelor sociale asupra consumatorilor. SmallArmy va incerca o simplificare si demistificare a retelelor sociale, analizand individual modul de acomodare si oportunitatea prezentei companiilor pe fiecare canal in parte", a declarat Razvan Exarhu.

Razvan Exarhu este jurnalist, blogger si editorialist la Evenimentul Zilei si cu o experienta acumulata la ProFM, ProTV, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Top Gear.

Mihai Fanache coordoneaza activitatea MediacafÚ, compania ce reprezinta in mod exclusiv vanzarile Yahoo! pe piata locala inca din 2006.

Activitatea de business a lui Mihai Fanache a inceput in 2003, cand a infiintat Ninespices, un studio de dezvoltare web, devenit apoi SuperPunk Interactive.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 17 Septembrie 2021, 17:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter