- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Nici Yahoo nu sta degeaba in Romania: Va lansa un site in limba romana, pentru care cauta manager

03 Nov, 15:08 • emanuel.ceciu
Sfarsit de an tumultuos pe piata online - doi dintre gigantii Internetului, Google si Yahoo, se vor infrunta in mod direct "pe teren neutru" - Romania. Yahoo va numi in tara, pana la finalul anului, un country content manager, a spus pentru DailyBusiness.ro Mihai Fanache, managerul Media Cafe, unic reprezentant de vanzari al Yahoo in tara. Google l-a anuntat in functia de country manager, tot astazi, pe Dan Bulucea, fost executiv Microsoft.
Nici Yahoo nu sta degeaba in Romania: Va lansa un site in limba romana, pentru care cauta manager

„A nu se confunda ‘country content manager’ cu ‘country manager’, este altceva. Noul angajat local al Yahoo va fi roman si se va ocupa, dupa cum ii spune si titulatura, de managementul continutului pe un nou site ce urmeaza a fi lansat – ro.yahoo.com„, spune Fanache.

In prezent, ro.yahoo.com redirectioneaza catre domeniul uk.yahoo.com. Yahoo are mai multe site-uri localizate, precum ca.yahoo.com (cu continut dedicat Canadei) sau fr.yahoo.com (Franta), site-uri pe care sunt afisate servicii ale companiei americane precum si un flux de stiri.

Intrebat de potentiala relatie dintre Media Cafe si viitorul country content manager, Fanache a spus doar ca „va fi una de prietenie”.

Miercuri, Google si-a anuntat intrarea in Romania printr-un birou local, operatiunile urmand a fi coordonate de Dan Bulucea, fost executiv al Microsoft.

Yahoo a mai avut in Romania un community manager, bloggerul Bobby Voicu.

Citeste ce spun jucatorii din piata de advertising despre intrarea gigantului american Google in Romania.

Cum crezi ca va arata piata de publicitate online in 2011? Ce influenta vor avea cei doi giganti americani?