NEW MEDIA

Numarul romanilor care utilizeaza Facebook a crescut cu 54% de la inceputul anului

20 septembrie 2011, ora 11:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
facebook.jpg
Numarul romanilor care au cont de Facebook a crescut cu 54% fata de inceputul anului 2011, cand numara circa 2.4 milioane utilizatori.

In momentul de fata 3.728.280 de romani au cont de Facebook, din care peste 90% si-au declarat orasul de resedinta, conform serviciului de analiza Facebrands.ro.

De asemenea, procentul utilizatorilor romani de Facebook caresi-au declarat orasul de resedinta s-a dublat de la inceputul anului.

Facebrands.ro monitorizeaza acum peste 14.000 de pagini create pe Facebook de persoane si institutii (companii, ONG-uri etc.), aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie.Facebrands.ro este serviciul de monitorizare a paginilor romanesti create pe reteaua sociala Facebook, lansat la inceputul anului 2010 de Standout si Byte Flux. Standout este o agentie de comunicare pe bloguri si retele sociale infiintata in 2007, iar experienta Byte Flux se extinde si in aria aplicatiilor de Facebook complexe si a aplicatiilor de iPhone/iPad.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 20:28
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter