NEW MEDIA

Nvidia lansează GeForce GTX 950, pentru jocuri de tip MOBA

21 august 2015, ora 12:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
GeForce-GTX-950-gaming.jpg
Nvidia lansează unitatea de procesare vizuală (GPU) GeForce GTX 950, ideală pentru jocurile de tip MOBA (multiplayer online battle arena).

Pe lângă specificațiile tehnice avansate, GTX 950 este compatibilă cu GeForce Experience, tehnologie care permite optimizarea jocului și a setărilor de sistem pentru a obține o latență cât mai redusă. Această combinație reduce la jumătate timpul de răspuns dintre click-ul mouse-ului și acțiunea de pe ecran.  

În doar trei ani, numărul gamerilor care joacă MOBA s-a dublat, ajungând în prezent la 80 milioane de utilizatori. 

Industria de eSports este estimată la 612 milioane de dolari, iar la nivel global există 2.100 turnee MOBA anual.Luna trecută, The International Dota 2 Championships a beneficiat de un premiu de 18,4 milioane de dolari, devenind unul dintre evenimentele sportive cu cele mai mari premii din lume.  

MOBA se bucură de o popularitate în creștere, iar GeForce GTX 950 vine în sprijinul gamerilor de Dota 2, League of Legends sau Heroes of the Storm aflați în căutarea unui avantaj competitiv.

MOBA este un tip de joc dedicat echipelor de gameri, iar partajarea rezultatelor face parte din farmecul acestor jocuri. De aceea, GeForce Experience va dispune de noi funcționalități, disponibile prin programul de access beta, care permit sharing-ul facil al rezultatelor între prieteni.  

Gamerii vor putea înregistra și urca videoclipurile pe YouTube și vor putea transmite în direct pe Twitch dintr-un interfaţă ușor de accesat, disponibilă chiar în joc. 

De asemenea, GameStream Co-op le permite gamerilor să facă streaming cu un prieten prin intermediul internetului și să joace împreună același joc, eliminând bariera distanței.  

Modelul GTX 950 se bazează pe arhitectura Maxwell și oferă performanțe de trei ori mai ridicate în comparaţie cu GeForce GTX 650 în majoritatea jocurilor, astfel că gamerii se pot bucura de rularea jocurilor la 1080p cu 60 frame-uri pe secundă. Eficiența energetică mult superioară modelelor anterioare îi permite noului GPU să ruleze în liniște, fără a se supraîncălzi.  

GeForce GTX 950 este disponibilă în România la un preț recomandat de 850 de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Iulie 2021, 18:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter