NEW MEDIA

Ocazie rara: gigantii Internetului, Google si Facebook, vor fi la Bucuresti saptamana viitoare

09 iunie 2017, ora 23:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
iCEEfest-2017-[CP12].jpg
Dacă lucrați în marketing, digital& tech, notați-vă în calendar zilele de 15 și 16 iunie, săptămâna viitoare: specialiștii de la Facebook și Google revin la iCEE.fest.

Este o ocazie rară de a afla direct de la sursă informații importante, mai ales că marii rivali ai lumii Internetului
  - Google si Facebook adună, împreună, peste 50, chiar 60% din totalul banilor disponibili pentru publicitate online, în majoritatea piețelor din regiune - nu apar pe aceeasi scenă decât în cazuri excepționale.

iCEE.fest este o astfel de excepție. Organizatorii au anunțat ieri că vânzarea biletelor online se va încheia, cel târziu luni, deci dacă nu vreți să ratați acest eveniment major e bine să vă grăbiți cu luarea deciziei de a participa.  

Focus on: Google  În prima zi de iCEE.fest, Focus Stage 2 va aparține specialiștilor de la Google.   Fie că vorbim despre eCommerce, Digital Marketing sau Content Strategy, sesiunea profesioniștilor de la Google vă va aduce cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor business-urilor voastre.     o   Lucrează de peste 5 ani la Google iar în noul rol colaborează cu advertiserii din Germania în probleme de Performance Advertising     o   Focusat pe automatizare ca soluție în advertising-ul online  
  •       Ana Sipciu, Industry Manager Retail & Travel
  o   Este în contact direct cu companii majore din zona de eCommerce și Travel   Focus on: Facebook   Ocaziile în care atât de mulți specialiști de la Facebook se regăsesc în aceeași sală sunt extrem de rare în România, astfel încât această ocazie nu trebuie nicidecum ratată.  

Digitalul respiră prin Facebook în ultimii ani și cu siguranță o va face și în perioada următoare așa că sesiunea de pe Focus Stage 2  e un "must" dacă vrei să știi cum stau lucurile atunci când vine vorba despre Performance Marketing si alte trucuri pentru a folosi mai bine  Facebook.     o   După 6 ani la Google, Karolina lucrează acum alături de cele mai importante companii din zona CEE     o   Este implicat în tot ceea ce înseamnă măsurare, analiză holistică și punerea în aplicare a science marketing dar și în introducerea noilor produse de research create prin identity data     o   După 8 ani petrecuți la Procter & Gamble, acum își concentrează atenția pe dezvoltarea campaniilor omni-channel Shopper Marketing   Nu este singura sesiune unde specialiștii Google & Facebook vor vorbi în cadrul iCEEfest.  

Ela Moraru (Country Business Development Manager @ Google) și Igor Skokan vor fi pe Upgrade Stage (15 iunie) pentru a puncta tendințele majore ale industriei digitale de azi, alături de alți speakeri veniți de la companii ale căror valoare e recunoscută la nivel mondial: The New York Times, AOL, Yahoo!, XAXIS, Shazam, TripAdvisor si mulți alții.  

Lista completă a speakerilor este aici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 04:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter