NEW MEDIA

Okazii.ro a eliminat taxele pentru publicarea de anunţuri în categoriile Auto si Imobiliare

06 iulie 2015, ora 16:45   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
okazii.jpg
Site-ul Okazii.ro a eliminat taxele pentru publicarea anunţurilor în două dintre cele mai importante categorii (Auto şi Imobiliare) şi a introdus o nouă variantă de listare a produselor.

Utilizatorii care doresc să adauge anunţuri pe Okazii.ro în categoriile Auto şi Imobiliare o pot face acum gratuit.

Publicarea anunţurilor se face foarte simplu, urmând paşii din secţiunea de punere în vânzare a unui produs. În cazul ofertelor auto şi imobiliare, vânzătorii pot să-şi afişeze datele de contact direct în pagina anunţului. Utilizatorii care folosesc dispozitive mobile au posibilitatea de a adauga anunţuri şi prin intermediul versiunii m.okazii.ro.

Listarea anunţurilor se poate face numai dintr-un cont de utilizator Okazii.ro, iar acest lucru le poate oferi vânzătorilor cu experienţă un plus de credibilitate datorită unui istoric bun al tranzacţiilor realizate pe site. Anunţurile gratuite nu vor contribui însă la istoricul vânzătorului pe site, sistemul nepermiţând acordarea de calificative.Anunţurile din categoriile Auto şi Imobiliare vor fi susţinute şi prin includerea în campaniile desfăşurate pe Okazii.ro sau prin intermediul altor canale de promovare. De asemenea, utilizatorii care doresc un plus de vizibilitate pentru anunţurile lor pot opta şi pentru metode de promovare diversificate, disponibile pe Okazii.ro la cele mai avantajoase tarife.

O altă noutate este legată de introducerea unei variante optimizata pentru listele de produse. Aceasta include câteva noi elemente importante atât pentru cumpărători, cât şi pentru vânzători.

În noua versiune, listele de produse includ fotografii la dimensiuni mai mari, galerii de imagini şi scurte descrieri care sunt indexate de motorul de căutare al site-ului. Astfel, cumpărătorii beneficiaza de o experienţă de navigare îmbunătăţită, putând urmări simplu, încă din listele de oferte, toate imaginile de care sunt interesaţi precum şi aspectele cele mai importante ale anunţului. Pentru vânzători optimizarea listelor de produse deschide noi posibilităţi de a obţine performanţele dorite pe site.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comerţ online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători şi vânzători, avand peste 3 milioane de produse listate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
adrian serghe a spus:
08/07/2015 08:05
pe narab.ro listarea este gratuita in orice categorie, avem suport in timp real prin live chat, si fiecare al 10-lea anunt este promovat gratuit in categorie si pe prima pagina :D pana pe 31 august
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 05:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter