NEW MEDIA

Okazii.ro introduce plata cu cardul pentru unele magazine online

29 aprilie 2010, ora 12:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ocaziimedie.jpg
Platforma de comert online Okazii.ro a lansat in parteneriat cu Netopia Sistem, operatorul mobilpay.ro, sistemul de plata cu cardul, care va fi disponibil in unele magazine online pe care le gazduieste, a anuntat joi compania.

Se estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, pe Okazii.ro vor fi disponibile peste 1,5 milioane de produse, din care vor putea fi platite cu cardul peste 300.000.

Okazii.ro si Netopia Sistem estimeaza ca cele mai tranzactionate produse prin intermediul platii cu cardul vor fi telefoanele mobile si laptopurile.

In acest moment, vizitatorii sunt interesati cu precadere de computere, telefoane mobile, accesoriile auto-moto, electronice, imbracaminte si incaltaminte. De asemenea, printre cele mai cautate produse se afla si obiectele de colectie.Okazii.ro este un site sustinut de NetBridge Services si are in prezent peste 1.000 de magazine inregistrate, 840.000 de produse disponibile si 2,3 milioane de vizitatori unici lunar.

Netopia Sistem, operatorul serviciului de plati prin telefon mobilpay.ro lansat in 2006, este un furnizor de servicii mobile, mesagerie, marketing si comunicare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter