NEW MEDIA

Okazii.ro se extinde pe plan international, in prima faza in Republica Moldova

16 iunie 2010, ora 16:22, autor(i): Alex Goaga   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bid-mica.jpg
Platforma de comert online Okazii.ro se extinde peste hotare, in prima faza in Republica Moldova, prin Okazii.md, urmand ca cel mai probabil pana la finalul anului managementul sa hotarasca si o alta directie de dezvoltare, intr-o alta tara din regiune, conform oficialilor companiei.
In prezent, pe Okazii.md este posibila doar deschiderea de conturi de cumparator si achizitionarea de produse de pe platforma omonima adresata romanilor. "Inca suntem in perioada de tatonare. In cateva luni, vom permite si vanzatorilor amatori si profesionisti din Republica Moldova sa isi comercializeze produsele prin intermediul platformei", a spus un reprezentant al companiei pentru DailyBusiness.ro.

Pe Okazii.ro sunt disponibile peste 950.000 de produse, platforma atragand circa 2 mil. de vizitatori pe luna.

Okazii.md va fi dezvoltat in prima faza din Romania, una dintre variantele posibile in viitor fiind angajarea unei echipe locale in Republica Moldovala, de pana la 10 oameni. "E o alta legislatie in regiune, incercam sa ne acomodam si sa evitam inselaciunile (in cadrul licitatiilor online - n.r.)".Okazii.ro este un site sustinut de NetBridge Services, lansat in anul 2000.

Okazii.ro concureaza pe piata locala in special cu portaluri internationale de mari dimensiuni precum eBay.com sau Amazon.co.uk. Concurenta locala nu este foarte bine dezvoltata, oficialii Okazii.ro sustinand ca detin circa 95% din piata. Printre concurentii locali se numara BidBuy.ro sau Shop-Bay.ro.

In prezent nu exista studii privind valoarea pietei de licitatii online din Romania. Oficialii Okazii.ro nu fac publice veniturile generate din acest business.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Cristian a spus:
16/06/2010 21:15
Eu am renuntat la okazii demult pentru ca e tare scump.Imi vand lucrurile mele la fel de bine si pe Shop-Bay.Ro fara sa platesc nimic nimanui...
 
Cristi a spus:
22/11/2010 00:43
Site-ul okazii este un haos, cumparatorii sau vanzatorii cinstiti nu sunt protejati, ascultati. Nu rezista peste hotare. Este posibil sa nu reziste nici la noi. Acum si comisioanele sunt cam mari.
 
tipic a spus:
26/02/2011 00:54
tipc romanesc okazii a marit comisioanele , deci in cativa ani daca se mentin lafel o sa pice mai repede ca leul in lupta cu dolarul :))
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 03:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter