NEW MEDIA, CARIERE

OLX Group si-a marit echipa cu 40% si s-a mutat intr-un birou in centrul Bucurestiului

15 mai 2017, ora 12:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
OLX_4.jpg
OLX Group, companie ce reunește cel mai mare site de anunțuri din România, OLX.ro, liderul pieței de anunturi auto, Autovit.ro, precum și Storia.ro, platforma de anunțuri imobiliare lansată în august 2016, s-a relocat la începutul anului într-un spațiu de birouri din clădirea America House, în centrul Bucureștiului.

Spațiul de 900 mp găzduiește 65 de angajați, cu 40% mai mulți față de anul trecut, în nouă departamente precum marketing, vânzări, advertising, moderare și customer support sau financiar.

Noul sediu OLX Group vine în contextul creșterii accelerate ale companiei din ultimii doi ani. În 2016, compania a scos pe piață peste 25 de locuri de muncă, dintre care 15 au acoperit arii noi de specializare.


Pentru perioada de început a anului 2017, OLX Group își propune să recruteze 6 specialiști noi pe pozitiile de consultant de vânzări (Storia.ro), specialist suport clienți (OLX), moderator de anunțuri (OLX), manager zonal de vânzări (Autovit.ro) și graphic designer pentru toate cele trei branduri.Conceptul noului spațiu a OLX Group a fost realizat de COS, lider în servicii de design, relocare și mobilier pentru spații de birouri.


“Membrii echipei OLX Group au parte de un pachet de beneficii flexibil, pe care îl pot distribui către tipul de activitate ce reflectă cel mai bine interesele proprii, fie că vorbim de cursuri sau de activități extra-work. Totodată, aceștia au parte de acces gratuit la o platformă de e-learning care acoperă majoritatea ariilor de interes, de la sales până la data science, iar de câteva ori pe an participă la cursuri specializate și întâlniri internaționale, astfel încât să poată învăța și împărtăși din experiențele profesionale ale colegilor din alte țări din grup.”, spune Victor Preda, HR Manager.


La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 48 de țări și are peste 4.000 de angajați.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 22 Mai 2022, 01:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter