NEW MEDIA

Orlando Nicoara si Liviu Dumitrascu au lansat proiectul 1616.ro

30 aprilie 2015, ora 15:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
digitalstudio.jpg
Orlando Nicoara, fost director general al Mediafax Group, si Liviu Dumitrascu, fondatorul eJobs.ro, ambii cu 16 ani de experienta in online, au lansat un nou proiect, 1616.ro.

"1616.ro este nou proiect lansat impreuna cu Liviu, dar si cu ceilalti colegi alaturi de care lucram deja la noi experiente digitale", anunta Nicoara pe blogul sau

Acesta explica pe blog de unde vine numele noului proiect. "Pentru ca dupa 16 ani de online speram sa urmeze cel putin inca 16 la fel de spectaculosi. De fapt nu doar speram, deja lucram la asta. Suntem o echipa de oameni cu foarte multa experienta in mediul digital, specializati in oferirea de experiente, atat pentru clienti cat si pentru consumatori. Experiente pe care le dezvoltam prin idei creative, solutii eficiente de design si implementare personalizate pentru fiecare client in parte", mentioneaza Orlando Nicoara.

Conform informatiilor de pe site-ul noului proiect, 1616.ro ofera servicii de consultanta, analiza si audit, strategie, digital design, front-end development, back-end development, mobile design, mobile development, e-commerce si online advertising.

Orlando Nicoara a mai lansat recent cu Liviu Dumitrascu un hub dedicat antreprenorilor din online: WeLoveDigital.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter