NEW MEDIA

Pasionatii de carti vor avea o retea sociala proprie

21 noiembrie 2011, ora 13:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
carti.jpg
Booktopia, prima retea sociala integrata destinata cititorilor pasionati din Romania, va fi lansata oficial in cadrul Targului de Carte Gaudeamus care va avea loc saptamana aceasta.


äBooktopia este o retea sociala bazata pe pasiunea pentru citit si o noua comunitate de opinie in zona cartii. Booktopia nu este o retea afiliata unei publicatii, edituri sau unei alte institutii culturale, un instrument de marketing, o librarie sau un catalog on-line, aceste servicii fiind oferite prin parteneriatö, se arata intr-un comunicat de presa.

Reteaua este condusa de Alexandra Rusu, in calitate de editor si managing partner Booktopia. Lansarea retelei va fi organizata in parteneriat cu BookMag, un proiect al retailerului de carti electronice Elefant.ro.

Proiectul Booktopia este similar cu reteaua sociala lansata de retailerul canadian de carti electronice Kobo. Reteaua canadiana este prezenta la nivel mondial, iar utilizatorii sai pot discuta despre cartile electronice pe care le citesc si isi pot imparti notitele. In plus, de fiecare data cand un utilizator citeste o carte, Kobo ii indica ce alti utilizatori citesc sau au citit aceeasi carte iar utilizatorul este directionat catre discutiile despre volumul respectiv.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 18:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter