NEW MEDIA

Primul site de "microjob-uri" din Romania pregateste serviciile cu plata

13 aprilie 2009, ora 17:10, autor(i): Irina Crudu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
237Microjobs2.jpg
Cristian Manafu, proprietarul Microjobs.ro, primul site din Romania de locuri de munca ce foloseste platforma de microblogging Twitter, va incepe promovarea serviciului la inceputul lunii mai, urmand ca in a doua parte a anului sa introduca si serviciile cu plata pentru angajatori, a declarat acesta pentru DailyBusiness.ro.
"Deja am observat o nisare a site-ului spre joburile din domeniul advertising, media, new media, marketing si tehnologie. In viitor il vom dezvolta doar pe aceste domenii. Deocamdata site-ul nu a fost promovat. Voi incepe aceasta campanie in luna mai", a declarat Cristian Manafu.

Ca posibilitate de dezvoltare a unei afaceri de pe urma Microjobs.ro, Cristian Manafu mentioneaza ca va lansa si servicii cu plata, de tipul abonamentelor pentru angajatori sau CV-urilor de top, insa in a doua parte a anului, dupa definitivarea proiectului aflat inca in stadiul beta. In ceea ce priveste traficul de pe site, acesta a mentionat ca nu este un indicator pe care-l urmareste constat, desi in prima zi de lansare, pe 26 martie, a avut circa 3.100 de vizitatori.

Comunitatea Twitter numara circa 2.500 de romani, majoritatea alocand circa 10 si 30 minute pe zi, potrivit unui studiu realizat de Manafu. 14,6% dintre respondentii la acest sondaj au declarat ca lucreaza in domeniul IT&C, in timp ce 12,9% sunt studenti. 10,9% dintre respondenti lucreaza in web design si dezvoltare web.Majoritatea utilizatorilor romani de Twitter sunt din Bucuresti (58,4%), urmatorul judet fiind Iasi, cu 6,5%. Aproape 35% dintre respondenti sunt de sex feminin. Cei mai multi utilizatori ai Twitter (47,7%) au varste cuprinse intre 21 si 25 de ani.

Printre companiile cu prezenta autohtona ce au prezenta pe Twitter se numara LG Romania, Orange si Vodafone Romania, ArboInteractive sau Vinexpert.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dan a spus:
16/04/2009 14:26
Multe anunturi (din cele si asa foarte putine) promovate si publicate de alte siteuri de joburi. E un agregator. Nimic mai mult.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 12:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter