NEW MEDIA

Reputatia ta online, construita de "recenziile" altor persoane

06 aprilie 2010, ora 11:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
identitate.medie.jpg
O noua retea sociala, Unvarnished, le permite utilizatorilor sa isi exprime parerea despre alte persoane, postand comentarii prin care sa evidentieze atat calitatile acestora, cat si defectele, mai ales ca "recenziile" se pot face anonim, scrie presa internationala.
Site-ul este inca in teste in versiunea beta, dar va fi lansat in curand. Odata ce acest lucru se va intampla, utilizatorii isi pot crea conturi si se pot conecta cu retele sociale precum Facebook sau LinkedIn, dupa care pot scrie "recenziile", vizibile pentru toata lumea.

"Unvarnished este o resursa online pentru construirea si gestionarea reputatiei profesionale", potrivit unui oficial al site-ului.

Numai utilizatorii care accepta sau isi creeaza un profil personal vor vedea "recenziile" postate pe alte retele sociale, dar oricine poate crea un profil pentru o alta persoana, ce poate fi gasit prin intermediul functie de cautare.

O "recenzie", odata ce a fost postata, nu poate fi stearsa decat daca renunti si la cont.Pana in prezent, 400.000 de persoane si-au facut cont.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 18 August 2022, 19:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter