NEW MEDIA

România, locul 3 la un maraton european de dezvoltare de jocuri

04 ianuarie 2016, ora 16:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Echipa TanK'd din Romania.jpg
Nordeus, publisher-ul celui mai popular joc sportiv din lume pe dispozitive mobile, „Top Eleven", joc cu peste 100 de milioane de utilizatori înregistrați, anunță echipa câștigătoare a celei de-a cincea ediții a Hackthonului Nordeus.

Echipa „Binx" din Croația a reușit să creeze în 24 de ore cel mai apreciat joc de către juriul competiției. Tema concursului din acest an a fost „Platforma de puzzle", iar pe locul al doilea s-au clasat cei din echipa „Mechabit" din Marea Britanie.

Vești bune sunt şi pentru gamerii români. Echipa care a reprezentat România la cea de-a cincea ediţie a Nordeus Hackathon, unul dintre cele mai dificile concursuri de realizare a unui joc în 24 de ore, s-a clasat pe locul al treilea. Cei patru membri ai echipei „TanK'd" au fost apreciați pentru rapiditate şi creativitate în crearea jocului „Wheely & Screwy".  

În total, la competiție au fost selectate zece echipe din șapte țări europene: Bulgaria, Croația, Grecia, Serbia, Ucraina, Marea Britanie și Romania.Competiția s-a desfășurat în Belgrad, iar persoanele care au participat la concursurile anterioare, nu s-au mai putut înscrie și la ediția din acest an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter