- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Seful agentiei online Boom, Cristi Petriceanu, paraseste compania

31 Aug, 13:49 • mihaela.tudorancea
Cristi Petriceanu, directorul general al Netbridge Investments, compania care opereaza agentia de publicitate online Boom Online Advertising, va parasi astazi compania, care a intrat in insolventa incepand de luna trecuta, potrivit informatiilor publicate de Augustin Roman, director executiv al Gazeta Online, pe blogul sau.
Seful agentiei online Boom, Cristi Petriceanu, paraseste compania

Cristi Petriceanu nu a putut fi contactat de catre DailyBusiness.ro pana la momentul publicarii acestei informatii.

Impotriva Netbridge Investments a fost deschis un dosar pe data de 24 iunie 2009, de catre compania RealMedia Network, care detine cel mai mare portal de imobiliare din Romania, imobiliare.ro. Principalul actionar al RealMedia Network, cu 50%, este Broadhurst Investments, entitate care controleaza in acelasi timp si Netbridge Investments.

Netbridge Investments este o companie parte a grupului Netbridge, denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Printre companiile care fac parte din grup se numara Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Investments, Netbridge Development, Acasa Media.

In luna aprilie a acestui an, agentia de publicitate online Boom si-a impartit portofoliul in doua companii distincte. Site-urile detinute de NCH, proprietarul Boom, au fost trecute pe o noua companie, Digital Ads, in portofoliul Boom ramanand doar site-urile externe.