NEW MEDIA

Seful Infinit Solutions reprezinta in premiera Romania la cel mai important festival de digital din Orientul Mijlociu

11 martie 2015, ora 17:39 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
alexcernatescu.jpg
Alexandru Cernatescu, CEO si Co-Fondator Infinit Solutions Agency, va reprezenta in premiera Romania ca membru in juriul MENA Digital Awards, cel mai mare festival de digital din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, care va avea loc in perioda 24-25 martie in Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cernatescu a fost invitat de organizatori sa faca parte din juriul competitiei care va decerna premiile pe 25 martie, iar in cadrul evenimentului Digital Media Forum din 24 martie va modera un panel de discutii si va sustine o prezentare despre tendinte in marketingul digital. 

“Cred ca astfel de participari la evenimente globale imi dau posibilitatea de a prezenta Romania ca optiune pe segmentul de tehnologie & inovatie. Scopul este de a prezenta lucrurile foarte avansate care se fac la noi in tara si mai ales faptul ca suntem capabili, ca si experienta, pregatire si creativitate dar si ca tara si sistem in sine, sa sustinem proiecte de orice fel de magnitudine si complexitate”, declara Alexandru Cernatescu.

Dubai Digital Media Forum este cel mai important eveniment dedicat inovatiei digitale in regiunea Orientului Mijlociu, fiind in 2015 la cea de-a patra editie. Evenimentul de anul acesta va aduna peste 500 de profesionisti din digital si marketing, dar si nume foarte importante la nivel global pe scena speaker-ilor. Tema acestui an este “Digital Technology: Bringing the Future Closer”. 

Infinit Solutions Agency este una dintre cele mai mari agentii de digital din Romania. In portofoliul Infinit se regasesc branduri precum Microsoft, Skoda, Rompetrol, CEC Bank, Honda, Anadolu, Cosmopolis, Tagor, Inmedio, Praktiker, Royal Canin sau AbbVie.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Septembrie 2021, 03:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter