NEW MEDIA

Tom Hanks a lansat o aplicatie pentru iPad care imita zgomotul tastelor unei masini de scris

18 august 2014, ora 14:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hanx.jpeg
Actorul americanTom Hanks a lansat o aplicatie pentru iPad, numita Hanx Writer, care permite utilizatorilor sa redacteze texte asa cum ar face-o pe o veche masina de scris.

Tom Hanks si-a dorit sa imbine frumusetea vechilor masini de scris cu magia digitalului. Astfel, in parteneriat cu compania Hitcents, starul in varsta de 58 de ani a lansat, vineri, aplicatia pentru iPad Hanx Writer,informeaza gala.fr, potrivit Mediafax.

Gratuita, aplicatia permite utilizatorilor sa redacteze texte ca si cum ar apasa pe tastele unei vechi masini de scris.

Actorul a fost foarte atent cu cele mai mici detalii: se aud sunetele tastelor, zgomotul facut de tambur etc. Totodata, aplicatia are o versiune premium, cu plata, care permite crearea de documente variate, cu noi fundaluri de ecran si fonturi diverse.Este vorba de o noua interfata care in mod sigur va seduce numerosi nostalgici. Pe contul sau de pe platforma online Twitter, starul a explicat ca "dorea sa regaseasca senzatia unei vechi masini de scris manuale, sa auda zgomotul tastelor".

Actorul este pasionat de masini de scris si spune ca adora sa scrie astfel "dimineata, bandu-si cafeaua, indiferent unde ar fi in lume, dar mai ales in bucataria lui".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Iulie 2021, 18:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter