- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trafic.ro a ramas in urma cu monitorizarea web din cauze tehnice

20 Aug, 16:17 • vlad.merticaru
Serviciul de monitorizare a traficului web Trafic.ro inregistreaza intarzieri de mai multe ore in prezentarea datelor de trafic, situatie valabila in cursul zilelor de marti si miercuri. Motivele sunt de natura tehnica, iar situatia ar urma sa revina la normal pana joi, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii NetBridge Development, care detine portalul.
Trafic.ro a ramas in urma cu monitorizarea web din cauze tehnice

„Datele nu sunt pierdute; sunt in proces de recalculare pentru a fi afisate, cu o mica intarziere pe site. Maine cel tarziu situatia va reveni la normal”, au precizat oficialii NetBridge Development

In anumite momente din aceasta perioada, intarzierile depaseau 12 ore. La ora publicarii acestui articol, decalajul se redusese la circa 5 ore.

Pe site-ul Trafic.ro este specificat ca statisticile sunt calculate in mod normal la interval de 10 minute.

Reprezentantii NetBridge Development au mai declarat ca doresc sa introduca in perioada urmatoare noi facilitati ale platformei Trafic.ro, precum si noi instrumente pentru utilizatori si statistici.

Anul trecut, BRAT a lansat studiul SATI care ofera informatii detaliate referitoare la traficul, audienta si profilele vizitatorilor site-urilor din Romania, intrand astfel in concurenta directa cu Trafic.ro.

Resurse suplimentare:
– Despre aceasta situatie a comentat si blogger-ul Alex Radescu