- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trafic.ro renunta la gratuitate si solicita o taxa de 10 euro/site inscris

23 Jan, 13:21 • emanuel.ceciu
Site-urile ce se vor inscrie de acum inainte in sistemul de monitorizare web Trafic.ro vor plati o taxa de 10 euro/an, taxa urmand sa fie aplicata si celorlalte peste 52.000 de site-uri active deja inscrise, insa nu mai devreme de 2010.
Trafic.ro renunta la gratuitate si solicita o taxa de 10 euro/site inscris

„Site-urile deja inscrise in Trafic.ro beneficiaza de o perioada de promotie pana la sfarsitul anului in curs”, conform lui Mihai Serea, project manager Trafic.ro.

Acest pret este valabil indiferent de profilul site-urilor ce doresc inscrierea sub sistemul de monitorizare Trafic.ro. Pana in prezent, serviciile acestea erau gratuite.

Pentru cei 10 euro, Trafic.ro nu va oferi functionalitati suplimentare celor deja prezente.

„In functie de feed-back si de reactii din piata, nu este deloc exclus in viitor sa introducem noi planuri tarifare si sa includem mai multe functionalitati”, a declarat Serea, care a precizat ca tariful nu va scadea sub 10 euro/an.

Acesta considera ca rata de crestere a site-urilor inscrise sub sistemul de monitorizare Trafic.ro nu va fi afectata, urmand ca si in 2009 sa se inscrie lunar, in medie, 500 de noi site-uri. Daca acest ritm va fi pastrat, Netbridge, care detine Trafic.ro, va incasa in acest an 60.000 de euro din aceasta taxa.

Plata se face prin SMS, Trafic.ro incheind un contract cu Netopia Systems pentru serviciul MobilPay.