- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Trafic.ro, venituri lunare intre 3.500 si 5.000 de euro din inscrieri

15 Oct, 11:30 • mihaela.tudorancea
Site-ul de monitorizare a traficului pe Internet trafic.ro, detinut de compania NetBridge, are o medie de 350 - 500 de noi inscrisi pe luna, potrivit declaratiilor companiei, ceea ce ar aduce venituri intre 3.500 si 5.000 de euro pe luna din acest segment.
Trafic.ro, venituri lunare intre 3.500 si 5.000 de euro din inscrieri

„In prezent, trafic.ro monitorizeaza audienta online in timp real pentru 48.261 de site-uri romanesti. O medie a noilor inscrisi in clasamentul trafic.ro este de 350 – 500 pe luna, cu variatii in functie de sezon. Ca si pana acum, cea mai joasa rata de site-uri noi inscrise este inregistrata pe durata verii, iar recordurile se ating la final de octombrie-noiembrie, precum si in preajma Sarbatorilor – o perioada propice pentru lansarea unor anumite businessuri online (comert electronic, de exemplu)”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Adela Rapeanu, communication expert trafic.ro.

Inainte de introducerea taxei de 10 euro, la inceputul acestui an, reprezentantii trafic.ro estimasera anterior o medie de 500 de site-uri inscrise lunar.

Principalul concurent al trafic.ro pe piata locala de monitorizare a traficului si audientei pe Internet este SATI, lansat de catre BRAT (Biroul de Audit al Tirajelor).

Compania Netbridge Services, parte a grupului NCH, a dat in judecata Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), la inceputul acestei luni, pe motiv ca aceasta nu ar fi convocat Netbridge la adunarea generala din data de 6 august, unde s-au discutat masuri importante pentru industria online. BRAT a primit citatie in urma acestei masuri, primul termen de prezentare fiind stabilit de Judecatoria Sectorului 1, Bucuresti, pe data de 28 octombrie.