- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

V+O Communication si-a facut agentie de digital

25 Oct, 12:58 • Redactia DailyBusiness
V+O Communication Romania se extinde pe online, prin infiintarea unei agentii specializata, respectiv Bakers Digital Communication, condusa de Costin Cocioaba.
V+O Communication si-a facut agentie de digital

Cu un portofoliu initial de 10 clienti din domenii precum IT&C, FMCG, real estate, securitate sau divertisment, Bakers Digital Communication tinteste ca pana la sfarsitul lui 2013 sa ajunga in primele 5 agentii de publicitate online.

In prezent, potrivit datelor Ministerului de Finante, primele cinci agentii, dupa cifra de afaceri realizata in 2010, care presteaza servicii de strategie, creatie, planificare, productie si publicitate online sunt iLeoMarketing Interactive, Hyperactive, Infinit Solutions, Kinecto si Senior Interactive. 

“Bakers Digital Communication va dezvolta atat campanii si proiecte proprii cat si componentele online ale campaniilor integrate realizate in sinergie cu V+O Communication Romania, furnizand servicii precum: performance media, digital media, digital communication si online reputation management”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Costin Cocioaba are o experienta de peste 11 ani in comunicarea online, dintre care patru ani petrecuti in calitate de project manager al departamentului de internet al ProTV S.A.

Printre clientii care fac parte din portofoliul Bakers se numara Cosmote Delta Nature Resort, Germanos, Impact SA, Kanal D sau Kraft Foods.

Extinderea grupului de comunicare V+O Communication in mediul digital a inceput in luna iunie 2011, prin lansarea Bakers Digital Communication la Atena, agentia elena de comunicare online avand in portofoliu in doar 4 luni de la lansare clienti precum Coca-Cola Hellas, Hellenic Post Bank, Lenovo, Public sau Hellas Direct.

V+O Communication a fost infiintata in Romania in 2006.