- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

85% din proiectul rezidential Carol Park a fost vandut

26 Aug, 10:10 • cristina.mihai
Circa 85% din proiectul rezidential Carol Park, al dezvoltatorului imobiliar lituanian Hanner, construit in parteneriat cu firma britanica Bellerive, a fost contractat in proportie de 85%.
85% din proiectul rezidential Carol Park a fost vandut

Proiectul a fost lansat la vanzare la sfarsitul lui februarie 2007.

Complexul rezidential este alcatuit din patru blocuri cu 144 de apartamente si urmeaza sa aiba spatii comerciale proprii.

„In prezent mai avem disponibile duplexurile si apartamentele mai mari, de altfel fiind o tendinta pe piata ca acestea sa se vanda ultimele”, a declarat Damian Serban, sales executive in cadrul Hanner.

Suprafetele locuintelor sunt cuprinse intre 94 si 232 metri patrati, iar preturile au crescut cu 20-25%, ajungand in prezent la 2.500 euro pe mp.

Lucrarile de constructie ale proiectului, denumit Carol Park Residence, au demarat in septembrie 2006, iar urmau sa fie finalizate in aprilie 2008. In prezent, cladirile sunt inaltate si se lucreaza la finisajele interioare, se definitiveaza constructia parcarii subterane si a demarat amenajarea spatiului verde. Locuintele vor fi livrate in decembrie 2008.

„Lipsa muncitorilor a determinat o decalare a livrarii locuintelor. Nu au existat penalizari in contract, insa toti clientii au primit o boxa gratis ca urmare a acestei decalari”, a spus Damian Serban.