REAL ESTATE, CARIERE

Andrei Vacaru, promovat seful Departamentului Capital Markets JLL Romania

22 august 2018, ora 15:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Andrei Vacaru (5).JPG
JLL România anunță promovarea lui Andrei Văcăru ca șef al departamentului Capital Markets, poziție preluată la 1 august 2018.

Andrei are o experiență de peste 13 ani pe piața imobiliară din România, unde a lucrat pe diverse segmente, printre care investiții, consultanță, retail.  

El s-a alăturat echipei JLL în mai 2007, iar din 2014 lucrează în cadrul departamentul de Capital Markets. Andrei a contribuit la încheierea unora dintre cele mai importante tranzacții din România, precum vânzarea Militari Shopping Center (95 mil. €), Radisson Hospitality Complex (cca 170 mil. €), Sibiu Shopping City (100 mil. €), Europolis Park (peste 100 mil. €) și Promenada (148 mil. €).  

”Numirea lui Andrei ca șef al departamentului de Capital Markets este o decizie firească și ar fi trebui să se întâmple mai devreme având în vedere expertiza pe care acesta o are în domeniul imobiliar în general și în pe segmentul tranzacțiilor cu proprietăți în special. Acest lucru este dovedit prin implicarea sa în cele mai multe dintre tranzacțiile cheie pe piața de investiții imobiliare, dar și prin contribuția pe care a avut-o la profesionalizarea departamentului pe care îl conduce de la 1 august. Sunt convinsă că mandatul lui Andrei va fi unul de succes și că va avea sprijinul deplin al echipei sale, precum și pe cel al colegilor noștri din CEE și EMEA”, a declarat Silviana Petre Badea, Managing Director JLL România.  Departamentul Capital Markets al JLL Romania a fost implicat în ultimii patru ani în tranzacții cu un volum total de aproape 1 miliard de euro. Echipa cuprinde profesioniști specializați în structurarea proceselor transparente de vânzări competitive de active imobiliare, consultanță strategică în domeniul investițiilor, precum și în finanțări pentru investiții.  

”Vedem o creștere a volumului de investiții, a numărului de tranzacții și a interesului investitorilor imobiliari pe piața din România. În acest context, preocuparea noastră în continuare este de oferi clienților noștri expertiza locală combinată cu accesul unic la o rețea regională și globală, care să-i ajute în luarea celor mai bune decizii de investiții", a declarat Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter