REAL ESTATE

Ansamblul rezidential Ibiza Sol, scos la vanzare

17 octombrie 2013, ora 13:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ibiza Sol-34.jpg
Proiectul imobiliar de lux Ibiza Sol Residence, intrat in insolventa in decembrie 2011, este scos la vanzare, dupa ce Adunarea Creditorilor a aprobat marti planul de reorganizare al dezvoltatorului.

Adunarea Creditorilor, intrunita in sedinta la data de 15 octombrie 2013, a aprobat Planul de Reorganizare al debitoarei Ibiza Sol SRL, dezvoltatorul proiectului imobiliar "Ibiza Sol Residence, potrivit unui comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al ansamblului.


"Planul de Reorganizare propus de catre administratorul judiciar Euro Insol a fost votat de toate cele cinci clase de creditori si prevede valorificarea intregului activá Ibiza Sol catre un investitor si/sauávalorificarea activului pe unitati locative in sistem retail la pretul de 33.354.701 euro + TVAö, se precizeaza in comunicat.


Debitoarea are datorii de 204 milioane lei, din care 160 milioane lei catre Alpha Bank Romania si RI Eastern European Finance-prin mandatar Raiffeisen Bank.

äPlanul permite si darea in plata a intregului activ Ibiza SOL catre creditorii garantati Alpha Bank Romania SA si respectiv RI Eastern European Finance prin mandatarul Raiffeisen Bank si/sau catre orice alta persoana fizica si/sau juridica care se subroga in drepturile si obligatiile creditorului garantat",á a declarat Remus Borza, practician coodonator al Euro Insol.

Societatea Ibiza Sol SRL a fost constituita in anul 2006 de catre un grup de investitori din Spania. Ansamblul este construit in stil mediteranean, constand in 14 cladiri, 304 locuinte (apartamente cu 2, 3 si 4 camere) cu lifturi interioare, parcari subterane, serviciu de paza, 2 piscine cu Jacuzzi, SPA Center (jacuzzi, sauna, fitness), kids club, 12.000 de metri patrati de spatiu verde.


Euro Insol administreaza cele mai mari proiecte imobiliare din tara, totalizand un numar de peste 2.300 apartamente in ansambluri ca Asmita Gardens, Citadella Titan, Silver Mountain, Green City, Verdi Park.Citeste si Asmita Gardens, proiect aflat in insolventa, a vandut in aprilie apartamente de 2,5 mil. euro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter