REAL ESTATE

Birourile Floreasca Park, ocupate integral. Cine sunt chiriasii

20 august 2014, ora 16:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
FloreascaPark082.jpg
Dezvoltatorul Portland Trust a inchiriat 100% cladirea de birouri de 25.000 mp Floreaska Park, a anuntat miercuri The Advisers/Knight Frank, agentul exclusiv al proiectului.

In 2012, a fost atrasa compania Oracle, care a pre-inchiriat atunci 25.000 mp. Apoi, dupa livrarea cladirii in 2013, au fost semnate contracte de inchiriere cu companii precum Allianz (3.500 mp) sau cele doua companii americane care au intrat recent pe piata romaneasca: Kelloggĺs (2.550 mp) si Kalon (800 mp). á

Ceilalti chiriasi sunt companiile BASF, Sab Miller/Ursus si Saint Gobain. á

ôFloreasca Park este prima dintr-o serie de cladiri noi de birouri care integreaza un design eficient si consum scazut de energie. Vom continua sa folosim tehnologia sistemului geotermal de pompe de caldura, pentru a reduce cheltuielile utilitatilor si taxele de mentenantaö, a declarat Robert Neale, managing director Portland Trust. á áThe Advisers/Knight Frank a avut in ultimii 4 ani cea mai mare cota de piata. In perioada 2010-2013, 19% din suprafata totala tranzactionata pe piata de birouri din Bucuresti a fost reprezentata de pre-inchirieri, 83% din aceasta suprafata totala pre-inchiriata a reprezentat obiectul de consultanta al The Advisers/Knight Frank.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter