REAL ESTATE

Cartieruláde lux Silver Mountain din Brasov, in insolventa. Cum vrea Borza sa-l "resusciteze"

21 august 2013, ora 13:41, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
remus_borza.jpg
Tribunalul Bucuresti a deschis procedura generala a insolventei impotriva INR Management Real Estate, dezvoltatorul proiectului imobiliar Silver Mountain din Poiana Brasov. Administratorul judiciar al societatii va fi Euro Insol.

Compania INR Management Real Estate a demarat in 2008 constructia celui mai mare proiect imobiliar din Romania, estimat la peste 300 de milioane de euro. Societatea intentiona sa construiasca o mini-statiune turistica, aceasta urmand sa cuprinda apartamente si vile, un hotel cu 184 de camere afiliat lantului Raddison SAS, doua sali de cinematograf, un heliport, un club de tenis si un teren de golf cu 18 gauri amenajat pe un teren de 440.000 de metri patrati.

Cele 15 vile cu 600 de apartamente ale complexului urmau sa se construiasca pe o suprafata de 88 de hectare. Criza economica a impiedicat finalizarea proiectului, in prezent complexul rezumandu-se la 5 vile cu 207 apartamente, un centru Spa si un centru comercial in care functioneaza restaurantul Loft si clubul Office.

Dupa moartea, anul trecut, a principalului actionar, Dan Fisher, societatea a facut obiectul mai multor incercari de executare silita din partea creditorilor BCR si DITL Brasov. La momentul deschiderii procedurii, societatea inregistra datorii de aproximativ 380 milioane lei.

äImpreuna cu actualii actionari si cu principalul creditor BCR, vom incerca sa gasim sursele de finantare pentru a finaliza proiectul astfel cum a fost imaginat de domnul Dan Fisherö, a declarat Remus Borza, practicianul coodonator al Euro Insol.

Euro Insol a mai administrat insolventele proiectelor imobiliare Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella, Verdi Park.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter