REAL ESTATE

Cat de avansate sunt planurile de investitii ale proprietarului Sun Plaza in Romania

30 august 2011, ora 11:25, autor(i): Cristina Mihai 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
4e57674a79367.jpg
Printre planurile de dezvoltari viitoare din Romania ale Sparkassen Immobilien, proprietarul Sun Plaza, se numara si un proiect de birouri in zona Grivitei din Capitala. Dezvoltarea este mentionata in raportul financiar pe S1 al companiei.
Proiectul, estimat, anterior, la 70-75 mil. euro, este in prezent in stadiu de proiectare potrivit raportului financiar al companiei. Oficialii S Immo mentioneaza ca au obtinut PUZ-ul pentru constructie si ca urmeaza sa se lucreze la proiectare si sa fie initiate procedurile pentru obtinerea avizelor de constructie.

Despre posibila perioada de demarare a constructie, insa, nu apare nicio informatie concreta. Lucrarile vor incepe cand vor fi obtinute avizele si piata va permite.

Constructia cladirii de birouri este in plan inca din 2008, iar dezvoltatorul estima in 2009, inainte de finalizarea Sun Plaza, ca va primi avizele de constructie pana la finalul acelui an. S Immo mai are un teren in sudul Capitalei.Compania ca inregistrat o dublare a profitului in primul semestru al acestui an, la nivel global, potrivit raportului financiar al grupului.

Astfel, profitul net al companiei a ajuns la 10,1 milioane de euro.

Veniturile din chirii ale grupului au crescut la 61,7 milioane euro in primul semestru al anului, fata de 48,1 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter