REAL ESTATE, CARIERE

CBRE Romania a recrutat un nou membru in echipa de Retail, pentru viitoarele malluri din Titan si din Obor

23 ianuarie 2015, ora 12:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
parklake.jpg
CBRE Romania a recrutat-o pe Elke Schӧpf in departamentul Retail, in contextul oportunitatilor oferite de catre piata imobiliara in acest moment.

 Elke Schӧpf are o experienta de peste 15 ani in domeniul imobiliar si se va ocupa de inchirierea unuia din centrele comerciale aflate in reprezentare exclusiva de catre compania CBRE Romania.

“Elke Schӧpf s-a alaturat echipei noastre si va avea un rol dedicat pe inchirieri in cadrul portofoliului extins detinut de catre CBRE Romania in prezent. Parklake Plaza si Veranda Shopping Center sunt principalele mandate de reprezentare exclusiva pe care ne concentram in acest moment, centre cu un grad mare de inchiriere. In plus, CBRE este managerul si agentul de inchiriere al Sun Plaza”, a declarat Luiza Moraru, Head of Retail & Asset Services, CBRE Romania.

Cel mai recent, Elke Schӧpf a ocupat functia „Head of Leasing Retail” in companiei Immofinanz si s-a ocupat de inchirierea spatiilor comerciale din cadrul proiectelor dezvoltate in decursul ultimilor ani, cum ar fi Polus Cluj, Maritimo Constanta sau Pitesti Mall. Anterior, in perioada  2001 - 2013, Elke a lucrat pentru Raiffeisen Evolution si Baumax.ParkLake, un proiect joint-venture al Sonae Sierra si Caelum Development, dezvoltat in sectorul 3 al Bucurestiului, langa parcul Titan, a semnat si angajat pana in acest moment 70% din suprafata totala inchiriabila, inaugurarea centrului comercial fiind anuntata pentru 2016.

Mall-ul Veranda din zona Obor se construieste pe locul fostei fabrici Prodplast, presupunand o investitie de 60 de milioane de euro. Proiectul, dezvoltat de Prodplast Imobiliare, va avea peste 100 de magazine si un hipermarket Carrefour. O zona verde, de 15.000 de mp, cu parcuri, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport si terase va suplimenta oferta comerciala a noului centru comercial, care va fi inaugurat tot in 2016. Vezi aici cum va arata.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2013). Compania are aproximativ 44.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 350 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 04:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter