REAL ESTATE

Cea mai inalta cladire moderna din centrul Bucurestiului va avea 19 etaje si ar putea fi gata la vara

18 decembrie 2017, ora 10:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
unirii.JPG
Unirii View, proiectul care va fi cea mai inalta cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului, prinde contur. Proiectul, care va fi finalizat in vara anului 2018, va avea 19 etaje si o suprafata inchiriabila de aproximativ 17.500 de metri patrati.

Lucrarile de constructie avanseaza intr-un ritm sustinut, cladirea urmand sa domine la inceputul lunii viitoare peisajul zonei ultracentrale din Capitala, ajungand la etajul al unsprezecelea si o inaltime de 45 de metri.


Cladirea este amplasata pe bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piata Unirii, si va avea 19 etaje supraterane: parterul, 17 etaje pentru birouri si ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterana generoasa impartita pe 3 niveluri.

Cu o inaltime care va atinge 73 de metri, Unirii View va reprezenta si cea mai vizibila cladire din centrul Capitalei.
Unirii View este un proiect dezvoltat de catre investitorul belgian Yves Weerts in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro.


In prezent, aproape 200 de persoane lucreaza zilnic pe santierul proiectului Unirii View, ale carui lucrari de constructie au demarat in octombrie 2016.

Antreprenorul general de constructii al proiectului este Bog’Art, una dintre cele mai mari companii locale de constructii.


Aproximativ 25% din suprafata cladirii (4.000 de metri patrati) a fost inchiriata deja de catre furnizorul de solutii si servicii software NTT Data Romania, care isi va muta din 2018 sediul central din Bucuresti in zona Unirii, aceasta fiind prima companie de mari dimensiuni din domeniul IT&C care alege sa inchirieze birouri intr-o zona centrala din Bucuresti, suprafata preluata fiind de asemenea de patru ori mai mare fata de cea actuala a companiei.
 
Cifre cheie ale Unirii View:
  • Inaltime la finalizare: 73 de metri (cea mai vizibila cladire moderna de birouri din centrul Bucurestiului)
  • Stadiu actual: se lucreaza la etajul 9
  • Structura: 3 niveluri de parcare subterana + parter cu zona de retail + 17 etaje de birouri + etaj tehnic
  • Suprafata totala: 26.880 m2
  • Suprafata inchiriabila: 17.500 m2
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter