REAL ESTATE

Cea mai mare investiţie rezidenţială din sectorul 5 în 2016

19 decembrie 2016, ora 17:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
New Residence Bucuresti.jpg
Complexul New Residence București, construit de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP) este cea mai mai mare investiție rezidențială realizată anul acesta în sectorul 5 al capitalei, conform datelor furnizate de primăria sectorului.

Investiția estimată la 10 milioane de euro se va concretiza în primăvara lui 2017 în peste 200 de locuințe finisate la cheie, cu locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii și afterschool, farmacie, supermarketuri, club de socializare.

Până în prezent a fost rezervat un procent de 20% din complexul New Residence București, ceea ce reprezintă peste 3 milioane de euro. Cel mai scump apartament achiziționat valorează 88.000 euro și are 3 camere, cu suprafață totală de 95 mp, în timp ce, cea mai ieftină locuință cumpărată valorează 36.000 euro și este o garsonieră cu suprafața de 41 mp.

"Anul acesta am simțit o evolutie bună a pieței rezidențiale. În scurt timp de la începerea construcției New Residence București am început să primim solicitări, drept urmare am reușit să videm 20% din tot complexul, în doar câteva luni, înainte de finalizarea etapelor de construcție. Dacă se va păstra această tendință, în următorii ani vom avea în vedere cel puțin 5 proiecte rezidențiale noi", a afirmat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.Majoritatea persoanelor care au rezervat locuințe în cadrul complexului sunt tineri cu familii, cu o medie de vârstă de până la 40 de ani, dar și investitori care cumpără locuințe pentru a le da ulterior spre închiriere. Locuințele au fost achitate în majoritatea lor fie din surse proprii, fie prin credite imobiliare standard. Lucrările de construcție ale New Residence București, au început în luna iunie a acestui an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 05:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter