REAL ESTATE

Cea mai mare tranzacție din afara Capitalei, după criza: NEPI cumpara Shopping City Sibiu

28 iunie 2016, ora 16:03   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sibiushoppingcity.jpg
JLL și Argo Group anunță vânzarea parcului de retail Shopping City Sibiu (79.100 mp închiriabili) către NEPI, tranzacţia în valoare de 100 de milioane de euro fiind cea mai mare încheiată pe piața românească în acest an.

Prima fază a Shopping City Sibiu a fost deschisă în noiembrie 2006, ulterior proiectul devenind unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România.

Parcul are ca principali chiriași hipermarketurile Carrefour și Auchan, și include de asemenea numeroase branduri internationale de retail, precum Adidas, Altex, Benvenuti, H&M, KFC, Jysk, Lems, Leroy Merlin, Mobexpert, Nobila Casa și Rovere Mobili.

"Cea mai recentă şi ultima iniţiativă înainte de a vinde proiectul a fost aducerea primului cinematograf multiplex în Sibiu. ARGO Group continuă să-și restructureze portofoliul pe care îl deține în România cu scopul de a optimiza investițiile realizate în piața comercială din Europa Centrală și de Est”, a declarat Dennis Selinas, CEO ARGO Group.Andrei Văcaru, Associate Director, Capital Markets JLL Romania: ”Aceasta este cea mai mare tranzacție cu o singură proprietate din afara Bucureștiului de după criza economică. Investitorii au devenit din nou interesați de piața imobiliară din afara Bucureștiului, după o lungă perioadă de timp în care Capitala a fost principal lor țintă. Dimensiunea şi fundamentele proprietăţii au atras nu doar cumpărătorul, dar şi alţi investitori în Sibiu”.

Silviana Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL Romania: “Vânzarea Shopping City Sibiu are toate şansele să fie cea mai importantă tranzacţie semnată în acest an în România. Echipa noastră (Andrei Vacaru, Maxime Otto, consultant Capital Markets) a acordat suport clientului nostru într-un proces de 12 luni”.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
petrescu cristi a spus:
29/06/2016 16:39
Un proiect calitativ dar cu viitor sumbru avand in vedere parcarea insuficienta si 2 hypermarketuri puternice Auchan si Carrefour unul langa celalalt.
Leroy Merlin cu o suprafata de vanzare jumatate fata de Dedeman care este la 5 minute si fara Drive In ,nu cred ca va ramane in acest centru dupa expirarea contractului de inchiriere.Starea tehnica a cladirilor deplorabila si cheltuieli comune exagerat de mari.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter