REAL ESTATE, MEDIA & MARKETING

Cel mai vechi mall din România are o nouă identitate vizuală

22 decembrie 2015, ora 15:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bucuresti Mall - logo nou.jpg
Primul centru comercial din România și-a înnoit identitatea vizuală, reflectând atât noua înfățișare a mall-ului, modernizat în urma unor lucrări complexe, cât și valorile acestuia.

Noul logo este definit prin trei nuanțe de albastru. Acesta cuprinde elementul arhitectural cheie al București Mall – cupola. 

Lansat acum 16 ani, București Mall este primul centru comercial modern din Romania și rămâne unul dintre cele mai frecventate mall-uri din Capitală.

Noul logo este deja vizibil deasupra intrării principale în București Mall, dinspre Calea Vitan, recent inaugurată.Elementele vizuale noi vor apărea pe toate materialele informative și promoționale, în campanii online și offline: de la comunicate de presă până la afișe, flyere, broșuri, bannere, panouri outdoor, website, pagina de Facebook.


"Ne apropiem de finalizarea lucrărilor. Am reușit să renovăm centrul comercial în etape, menținându-l deschis în toată această perioadă. Ne-am dorit să nu afectăm cifrele de business ale magazinelor noastre partenere”, declară Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

În urma procesului amplu de renovare și modernizare, care se va încheia în următoarele luni, București Mall și-a reconfigurat spațiile. Circa 13 magazine noi au fost inaugurate de la începerea renovării și până astăzi, branduri ca Debenhams, iStyle, Ecco, Tom Tailor, Timeout, LC Waikiki, English Home, CCC, Penti, Sensiblu, Oro Toro, Salad Box, Subway intrând în portofoliul de clienți.

Majoritatea brandurilor și-au renovat magazinele din mall, iar unele și-au extins suprafețele după lucrările de reamenajare.

Printre ele se află H&M, Mango, Koton, Colin’s, Swarovski, Samsonite, Noriel, Pandora, Starbucks, Mega Image.
Alte lansări de magazine sunt programate în următoarele luni.

București Mall este primul centru comercial modern din România. În luna septembrie 2015, a împlinit 16 ani de la inaugurare. Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri.

De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 17:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter