REAL ESTATE

Centrul comercial City Mall ar putea fi transformat in spital

22 februarie 2012, ora 13:12   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
city.jpg
Centrul comercial City Mall, care in 2010 a intrat in faliment si de la sfarsitul anului trecut este detinut de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, ar putea fi transformat in spital, au declarat reprezentantii companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

"Sunt informatii pe piata potrivit carora City Mall ar putea fi transformat in spital. Daca se va lua aceasta decizie ar fi o transformare aventuroasa, avand in vedere structura mall-ului", a afirmat James Heyworth Dunne, seful departamentului capital market al CBRE Romania, citat de Mediafax.

Investitorul grec a rascumparat anul trecut centrul comercial City Mall din Bucuresti, pentru 17,3 milioane euro. Papalekas a detinut proiectul in 2006 si l-a vandut cu 103,5 milioane euro fondului australian APN European Retail.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
horia a spus:
27/02/2012 19:46
Din pacate managementul defectuos si goana dupa averi obtinute in cel mai scurt timp face ca retailul sa arate ca un spital , pentru ca nu se lasa loc de un management performant care poate sa salveze unul din cele mai vechi si emblematice Mall-uri din Romania.TRIST !!!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 02:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter