REAL ESTATE

Complextul Citadella Titan vandut in totalitate. 85% dintre apartamente, tranzactionate prin Prima Casa

06 iulie 2016, ora 09:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Citadella Titan.jpg
Premier Estate Management, una dintre cele mai mari companii de consultanţă şi vânzări asistate în domeniul imobiliar, a vândut toate apartamentele din complexul rezidenţial Citadella Titan, în cei doi ani de administrare.

Aproximativ 85% din numărul total de apartamente au fost tranzacţionate prin programul Prima Casă. Complexul a intrat în portofoliul companiei la începutul anului 2014.

Amplasat în cartierul Titan, complexul are o suprafaţă totală de 7.900 mp şi include două clădiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje, totalizând un număr de 224 de apartamente, dintre care 38 apartamente studio, 114 apartamente cu 2 camere şi 72 cu 3 camere. Preţurile de vânzare au pornit de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) şi 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

În cadrul ansamblului rezidenţial proprietarii beneficiază de o serie de facilităţi precum zona de relaxare, parcare atât subterană cât şi supraterană precum şi serviciu de pază 24/24h. Amplasarea sa oferă acces uşor la toate mijloacele de transport – metrou, tramvaie, autobuze – dar şi către Autostrada Soarelui, care leagă Bucureştiul de staţiunile litoralului românesc. Ansamblul este potrivit şi pentru familiile cu copii, deoarece în imediata apropiere se află mai multe grădiniţe şi şcoli, policlinici, spitale şi hipermarketuri.Premier Estate a înregistrat în primele 5 luni ale anului vânzări record de apartamente şi terenuri, în valoare totală de peste 22 milioane euro. Cele mai bune vânzări rezidenţiale au fost înregistrate în complexul rezidenţial Asmita Gardens, unde au fost tranzacţionate apartamente în valoare totală de peste 4,5 milioane euro, în timp ce departamentul de investiţii al companiei a intermediat terenuri şi pachete investiţionale în valoare de 6 milioane euro.

Construit pe o suprafaţă totală de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat în două etape. În octombrie 2009 s-au încheiat lucrările la prima clădire, în timp ce cu patru luni mai târziu, în februarie 2010 s-au finalizat şi lucrările la cea de-a doua clădire. Fiind declarat în insolvenţă, ansamblul Citadella Titan a intrat în februarie 2013 sub administrarea judiciară a Euro Insol, firma specializată în reorganizare judiciară, iar din martie 2014 în portofoliul Premier Estate Management.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter