REAL ESTATE

Copos i-a ales pe austriecii de la Strabag pentru constructia cladirii de birouri Ana Tower

19 martie 2018, ora 16:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ana Tower 3.jpg
Grupul ANA a semnat contractul pentru construcția Ana Tower. Contractul a fost atribuit companiei Strabag, cea mai mare firmă de construcții din România. Perioada de execuție a lucrărilor este de 19 luni, până la finalul anului 2019 Ana Tower urmând să fie dată în folosință.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 39 de milioane de euro, fără TVA, și presupune construcția în zona de nord a Bucureștiului a unui imobil de 24 de etaje destinat sediilor de birouri.

Ana Tower este un imobil care urmează să se ridice în zona Pieței Presei Libere, chiar lângă Crowne Plaza Hotel. Construcția destinată sediilor de birouri va avea peste 40.000 mp închiriabili, din care aproape 35.000 mp care corespund celor 24 de etaje (cu o medie de 1.378 mp/etaj) și 5.991 mp care deservesc cele 358 locuri de parcare dispuse pe 3 etaje subterane.

”Prin realizarea acestui proiect imobiliar premium pe piața de birouri din București, Grupul ANA demonstrează încă o dată că societățile antreprenoriale cu capital românesc pot dezvolta clădiri comparabile cu cele realizate de dezvoltatorii imobiliari recunoscuți pe plan mondial.Ambiția noastră este de a realiza o clădire performantă din punct de vedere al eficienței energetice, într-o zonă care suntem convinși că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza și Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Sunt român și investesc în Romania!”, a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA.

Proiectul este în curs de certificare “Platinum Green Building” de către LEED. Clădirea va fi prevăzută cu 8 lifturi inteligente cu o capacitate de 20 persoane fiecare și permite, în cea mai mare proporție, iluminarea naturală. La parter vor exista câteva spații comerciale, precum și o zonă destinată restaurantelor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 13:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter