- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Copper Beech are un buget de 195 mil. euro pentru 3 proiecte rezidentiale, in 2008

20 May, 00:02 • cristina.mihai
Compania de dezvoltari imobiliare Copper Beech va lansa anul acesta pe piata rezidentiala din Capitala 3 proiecte, investitia necesara dezvoltarii acestora fiind estimata la 195 mil. euro, a spus, pentru DailyBusiness, Diwaker Singh, directorul general al companiei si unul dintre actionari.
Copper Beech are un buget de 195 mil. euro pentru 3 proiecte rezidentiale, in 2008

„Nu va pot spune cat vom investi in fiecare proiect in parte pentru ca inca lucram la proiectare, insa per total, un buget estimativ s-ar situa la 195 mil. euro”, a spus Diwaker Singh.

Primul proiect va fi lansat pe piata in iunie sau iulie si va fi amplasat in zona Voluntari.

Proiectul rezidential, denumit Atrium, va cuprinde o cladire de 10 etaje cu 210 apartamente, data finalizarii acestuia fiind estimata pentru 2010. Proiectul va avea piscina cu apa incalzita si panouri solare care vor limita cheltuielile cu incalzirea apei menajere.

Compania va oferi pe piata si un nou tip de oferta promotionala, clientii acestui proiect rezidential urmand sa aiba servicii gratuite de administrare si intretinere in primii 3 ani.

Proiectul va cuprinde 130 de spatii de parcare aflate la subsolul cladirii, si doar 93 la suprafata.

Tot in vara acestui an compania va lansa si complexul rezidential „Lumiere”, un proiect care va cuprinde 14 blocuri P+4, cu 550 de apartamente. Acest proiect va fi amplasat in nordul Capitalei si va include si un club Spa, teren de tenis si squash, sala de fitness si un lant de lacuri artificiale care vor completa spatiile verzi. In acest complex rezidential vor fi si 522 de locuri de parcare subterane si 255 la suprafata.

De asemenea compania planuieste sa mai lanseze un proiect destinat segmentului mediu si mediu-superior in nordul Capitalei. Reprezentantii companiei nu au facut publice alte detalii despre acest ultim proiect.

Dezvoltatorul imobiliar a lansat anul trecut proiectul Blue Tower, situat in Colentina, pe malul lacului Plumbuita.